maandag 13 oktober 2008

Stany en Woody

Een stevige roddel doet een blog geen kwaad. Dus nu het beloofde verhaal van Woody Harrelson Stany Crets in de Laatste Show. Bij de ontmoeting ging het al mis.

Stany: Hello, can I call you Woody?

Woody: No problem.

Stany: Ok, you can call me mister Crets.

Harrelson speelt mee in Transsiberian, een film hij erg trots op is. Maar dat is niet wat Stany interesseert. Hij schudt de ene flauwe grap na de andere uit de mouw.

Stany: My son asked to say hi to Buzz Lightyear for him. (Een personage uit de tekenfilm Toy Story, waar naast Buzz ook een cowboy Woody in voorkomt.)

Woody: ...

Uiteindelijk wordt Woody het zo moe dat hij vlakaf zegt dat de bijzitter flauwe grappen maakt. Stany mist de hint en countert onmiddelijk.

Why don't you tell a joke then? Or maybe sing it? (Harrelson speelde in Cheers een zingende barman)

Weinig enthousiast vertelt Woody een grap, Stany blijft onnozel doen, tot Woody vraagt of er nog interessante vragen komen. Om God weet welke reden vindt Stany dit de perfecte aanleiding om het nog net een stapje verder te drijven. Hij haalt foto's van BV's boven en laat de Hollywoodster raden wie pakweg Joyce De Troch is.

En zo krijgt Stany het voor elkaar dat de megaster-die-toch-altijd-een-toffe-jongen-was-gebleven hem voor de keuze stelt: Do you leave, or do I leave?

Mij lijkt het een gemakkelijke keuze, maar ook deze laatste kans grijpt hij niet. De steracteur stelt zich recht en lucht zijn hart.

You're a bastard.

En weg was Woody.

Dat Stany Crets flauwe moppen maakt gaan we niet tegenspreken, maar uiteindelijk is het wel een toffe jongen. Dus kijk ook maar eens naar een van zijn betere momenten.





Geen opmerkingen: